Instalare Windows Constanta

Instalare Windows

Cand si de ce trebuie sa imi reinstalez sistemul de operare ?

Instalarea sistemului de operare devine necesara atunci cand ati achizitionat un laptop nou si nu are niciun sistem instalat pe el ,cand doriti sa faceti un upgrade de la sistemul actual la o versiune mai noua, sau cand Windows-ul da semene de “oboseala” si nu mai functioneaza la parametrii corecti.

Windows-ul devine mai “greoi” din cauza unor ¬†instalari/dezinstalari incorecte sau incomplete a unor programe si, nu in ultimul rand, cand luati diversi virusi care pot duce la imposibilitatea acestuia de a mai boot-a.

Evo IT va va salva absolut toate datele inainte de a face instalarea noului Windows. Chiar daca sistemul de operare nu mai boot-eaza, tehnicienii nostri se vor asigura ca dumneavoastra sa nu pierdeti nicio data importanta.

Toate datele trebuiesc salvate inainte de reinstalare. Acestea vor fi mutate intr-o partitie diferita de cea in care se afla Windows-ul (De obicei, sistemul de operare este instalat in partitia C:\, in acest caz, noi vom salva datele pe o alta partitie). Daca laptop-ul/calculatorul dumneavoastra are o singura partitie, datele vor fi extrase si salvate pe un suport extern (Hard extern, Dvd-uri, memory stick-uri).

Evo IT recomanda ca de la prima instalare a sistemului de operare sa va creati cel putin 2 partitii.

Daca intampinati probleme la instalarea sistemului de operare, puteti apela cu incredere la noi. Tehnicienii nostri se vor ocupa imediat de problema dumneavoastra si va vor salva toate datele.

 

Evo IT – Service Laptop ConstantaService Calculatoare Constanta Service Tablete Constanta