Service Tablete Constanta

service tablete

In ultima perioada, tabletele au inceput sa ia usor usor locul laptop-urilor, acestea fiind mult mai usor de transportat si de folosit.

Ca orice gadget, si la acestea pot aparea diferite defectiuni. Cele mai comune defecte ale tabletelor sunt spargerea sau defectarea display-ului sau a touchscreen-ului.

Touchscreen-ul este dotat cu doua straturi de sticla ce compun display-ul. Stratul de jos este LCD-ul care afiseaza imaginea si stratul de deasupra, cel pe care il atingeti cu degetul, este digitizorul.

Touchscreen-ul poate fi considerat defect atunci cand acesta nu mai raspunde corect sau deloc la comenzi. Daca pe display apar linii sau pete de culoare inseamna ca aveti probleme cu LCD-ul.

Echipa Evo IT poate identifica cu usurinta aceste probleme si le poate repara.

Service-ul Evo IT realizeaza orice reparatie pentru tablete in Constanta: inlocuire display sau inlocuire touchscreen, inlocuire mufa de alimentare, instalarea sistemului de operare, reparatie pe placa de baza etc.

Alte probleme care pot aparea la tablete sunt dezlipirea mufelor de alimentare de pe placa de baza, din cauza utilizarii necorespunzatoare a acestora sau butoane care se deterioreaza datorita utilizarii excesive.

service tablete constanta

Service tablete Constanta ofera urmatoarele servicii :

>Inlocuire display tableta
>Inlocuire touchscreen tableta
>Inlocuire mufe alimentare tableta
>Instalare sistem de operare tableta
>Reparare butoane de pornire tableta
>Curatare de praf tableta