Retelistica & Telecomunicatii

RETELISTICA & TELECOMUNICATIIEvo IT SRL ofera solutii de cablare structurata in judetul Constanta: retele de date, retele de voce, retele CaTV, sonorizare public adress.

Retele de date

Orice companie are nevoie de o retea de date stabila pe care se poata baza atunci cand fluxul de munca este mare si orice intrerupere chiar si de cateva ore duce la pierderi masive.

Orice retea de date este compusa din 2 tipuri de componente.

  • Componentele pasive ce cuprind: cablajul (cupru in perechi rasucite, cupru coaxial, fibra optica), prizele de date si conectica.
  • Componentele active ale retelei de date: routere, switch-uri, AP-uri, s.a.

Societatea Evo IT SRL va ofera atat servicii de consultanta in vederea proiectarii retelei de date, cat si servicii de executie a lucrarii retelei de date. Montare rack date, sertizare patch panel-uri si prize, cablare ingropata, aparenta sau aeriana, montare si setare componente active: routere, switch-uri, AP-uri, s.a.

Retele de voce

In ziua de astazi, companiile sunt dependente de comunicatii – orice persoana care sta la birou are nevoie de acces la un telefon cu ton direct sau legat la o centrala pentru a comunica usor cu persoanele din celelalte birouri sau pentru a efectua rapid apeluri externe.

Evo IT SRL va sta la dispozitie atat cu servicii de consultanta in vederea proiectarii retelei de voce, cat si cu servicii de executie a lucrarii retelei de voce. Executam lucrari de cablare structurata cu circuite ingropate, aparente sau aeriane, montare si setare centrala telefonica, montare telefoane digitale sau analogice, s.a.

Retele CaTV

Orice hotel, pensiune sau locuinta are nevoie de o retea TV optima, pentru ca turistii sau chiar dumneavoastra sa puteti vizualiza canalele preferate fara purici, interferente sau blocaje de imagine.

Societatea Evo IT SRL ofera atat servicii de consultanta in vederea proiectarii retelei CaTV, cat si servicii de executie a lucrarii retelei CaTV. Cablare aparenta, ingropata sau aeriana, montare amplificatoare TV, splitere TV si masuratori de semnal TV.

Sonorizare ambientala sau public adress

Evo IT SRL ofera atat servicii de consultanta in vederea proiectarii sistemului de sonorizare ambientala sau public adress, precum si servicii de executare a lucrarii. Montam atat sisteme de sonorizare pasive cu statii de amplificare clasice, cat si cu statii si boxe de linie (70 -100V).