Service Laptop Constanta

service laptop constanta

Service Laptop Constanta

Evo IT se ocupa cu reparatii pentru orice tip de laptop, indiferent de model. Diagnosticarea se face foarte rapid si asiguram o calitate maxima.

Servicii Hardware oferite de Evo IT

>Curatare praf din interiorul laptopului
>Curatare cooler
>Inlocuire pasta termoconductoare procesor / placa video
>Curatare tastatura
>Curatare ecran
>Curatare carcasa exterioara

Inlocuire componente defecte

Inlocuire Display laptop – inlocuire display spart, inlocuire display care prezinta dungi.

inlocuire display laptop

Ecranul laptop-ului se poate defecta in urma unui soc mecanic, electric sau chiar prin contactul cu lichide. In cazul in care ecranul dumneavoastra este spart, afiseaza dungi, sau nu mai afiseaza imaginea corect, cel mai probabil va trebui inlocuit cu un alt display. Pentru orice alta problema care ar putea aparea la display-ul laptop-ului dumneavoastra puteti suna acum la Evo IT Constanta, pentru o rezolvare rapida la un pret avantajos.

Inlocuire tastatura laptop – Inlocuirea completa sau partiala (completare taste) a tastaturii.

inlocuire tastatura laptopTastatura laptop-ului este probabil cea mai uzata componenta a laptopului. Si aceasta se poate defecta ca urmare a varsarii unor lichide pe suprafata acesteia. In cazul in care ati varsat apa, cafea, cola sau orice alt lichid pe ea, aceasta ar trebui cu siguranta schimbata. In caz ca tastatura dumneavoastra are cateva butoane lipsa acestea pot fi cu succes inlocuite foarte rapid in service-ul Evo IT.

In caz ca intampinati probleme cu tastatura laptop-ului, aceasta se poate rezolva in cel mai scurt timp la service-ul Evo IT Constanta.

Inlocuire hard disk – Inlocuire hard disk cu transfer de date pe cel nou (daca sunt accesibile).

inlocuire hard laptopHard-urile laptop-ului se defecteaza in urma unor socuri mecanice. In caz ca auziti niste sunete ciudate din zona hard disk-ului, este probabil ca acesta sa se defecteze in viitorul apropiat, iar datele dumneavoastra nu vor mai putea fi recuperate. In caz ca hard-ul laptop-ului dumneavoastra prezinta acest simptom, nu mai asteptati si apelati la serviciile noastre pentru a salva datele dumneavoastra si pentru a va oferi solutii avantajoase pentru solutionarea definitiva a problemei care o prezinta laptop-ul.

Inlocuire unitate optica – inlocuire DVD writer, blue-ray reader/writer

DVD writer-ele se pot defecta datorita folosirii excesive a acestora sau datorita depunerilor de impuritati pe lentila de citire/scriere a acestora. In caz ca DVD-writer-ul laptop-ului dumneavoastra nu mai citeste sau scrie CD/DVD-uri, va asteptam in service-ul Evo IT pentru o diagnosticare si o solutionare rapida.

Alte servicii oferite de Evo IT

>Inlocuire placa video laptop
>Inlocuire baterie BIOS
>Inlocuire Carcasa
>Inlocuire placa Wireless
>Inlocuire placa de baza
>Inlocuire procesor laptop
>Inlocuire cooler / inlocuire sistem racire
>Inlocuire memorie RAM laptop
>Inlocuire mufa alimentare laptop

inlocuire placa video laptop