Samsung Galaxy S5, Specificatiile dezavaluite de pretinsa cutie fotografiata

Samsung va lansa Galaxy S5 pe 24 februarie la evenimentul MWC organizat in Spania, mai exact Barcelona. Acest eveniment este denumit de companie “Unpacked 5” probabil cu referire la noul model Galaxy, mai mult cei de la Samsung au postat o fotografie pe Twitter care intareste zvonul.

unpacked 5

 

Cu totii ne asteptam ca pe 24 februarie sa fie lansat Samsung Galaxy S5 insa compania nu a precizat nimic oficial in legatura cu acest smartphone. Oricum nici la evenimentul “Unpacked 4” nu a fost  precizat oficial ca va fi lansat Samsung Galaxy S4 deci sunt sanse destul de mari ca noul smarphone din gama Galaxy S sa fie lansat.

Recent pe internet a aparut o fotografie cu presupusa cutie a noului smartphone , aceasta dezvaluid specificatiile care se potrivesc cu ce se zvonea pana acum.

cutie samsung galaxy s5

 

Samsung Galaxy S5 ar urma sa aibe un procesor quad-core tactat la 2.5 Ghz, LTE Cat. (150Mbps/download) si o memorie RAM de 3 GB. Va dispune de un ecran de 5.25 inci QHD cu o rezolutie de 2560 x 1600 cu o densitate a pixelilor de  560ppi

Specificatiile continua cu o camera foto de 20 megapixeli capabila sa filmeze la 1080p. o baterie cu o autonomie de 3000 mAh si va rula pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat.