Microsoft a vrut sa cumpere WhatsApp

Bill Gates a confirmat intr-un interviu ca Microsoft a dorit sa cumpere WhatsApp insa pretul a fost prea mare.

 

Rolling Stones au publicat un amplu interviu cu. co-fondatorul Microsoft Bill Gates, care ne dezvaluie ceva interesant. Se pare ca si Microsoft a fost interesata de WhatsApp, iar Bill Gates il lauda pe tanarul Zuckerberg pentru aceasta “achizitie”.

Aparent, Google se uita la ea.
Da, da si Microsoft a fost dispus sa il cumpere…. Nu stiu daca a fost de 19 miliarde de dolari, insa este o companie cu o valoare foarte mare.

 Ati mentionat de Mark Zuckerberg. Cand va uitati la ceea ce a facut, nu vedeti o parte din dumneavoastra in el?

Desigul, amandoi am terminat Harvard-ul, amandoi avem opinii puternice si foarte incapatanati de ceea ce software-ul ar putea face. II dau mai mult credit pentru “modelarea”  interfetelor produselor lui. Este un mai bun manager de produse decat am fost eu. Eu am fost si sunt mai mult pe partea de programare si arhitectura fata de el. Dar sa stii ca nu e o mare diferenta. Eu am inceput cu arhitectura ,Mark a inceput cu produse iar Steve Jobs cu estetica.

Bill Gates, de asemenea vorbeste si de modul in care Zuckerberg a fost atat de “agresiv” cu, cumpararea WhatsApp-ului, desi el  a mentionat ca “pretul este mai mare decat s-ar fi asteptat”.  Cand a fost intrebat despre Edward Snowden, Gates a mentionat ca “nu il adminara”