Inlocuire tastatura laptop Constanta

Reparare tastatura laptop Constanta

Tastatura laptop-ului este probabil cea mai des folosita si cea mai esentiala componenta a laptopului.

Tastatura se poate strica in cazul in care un lichid ajunge in interiorul ei. Tastatura unui laptop are in componenta mai multe straturi de folii de plastic, pentru a proteja conductorii iar daca lichidul se scurge intre aceste folii, face ca repararea tastaturi sa fie foarte dificila sau chiar imposibila.

Majoritatea tastaturilor de laptop care intra in service sunt deja corodate pana sa ajunga la noi, iar atunci nu se poate face nimic, fiind necesara inlocuirea acesteia.

Care sunt cele mai frecvente cazuri de defectare a tastaturii unui laptop ?

Varsarea lichidelor pe tasatura este cea mai frecventa cauza de defectare. Dupa ce lichidul a fost varsat peste tastatura, firele incep sa corodeze. Posibilitatea de reparare este foarte mare daca laptopul este adus imediat in service.

inlocuire tastatura laptop constanta

In cazul in care intampinati o problema de acest gen si anume defectarea tastaturii, va recomandam sa ne contactati pentru inlocuirea sau repararea tasaturii

Evo IT furnizeaza tastaturi de schimb si asigura montajul pentru toate modelele existente pe piata: Samsung, Asus, Sony Vaio, Acer, Dell, Benq, Evolio, Fujitsu-Siemens, HP, IBM, Lenovo, Toshiba, etc.