Cele mai bune 10 aplicatii Android lansate in luna ianuarie

Jelly

Biz Stone, co-fondatorul Twitter, a  prezentat în cele din urmă o platforma  Q&A bazata pe fotogtafie pe care a denumit-o  Jelly. Stone a descris-o ca un serviciu care funcționează cu rețelele sociale existente ale oamenilor și este proiectat pentru a căuta în “group mind” in mintea intregului grup.

Nu există nici o îndoială ca, Jelly este o aplicatie cu un design frumos, dar numai timpul va spune dacă se poate gasi nisa printre multitudinea de aplicatii  Q&A existente acolo.

Google Play – Jelly

Air Record

Dacă sunteți un utilizator Android, cu o bibliotecă mare de melodii iTunes, atunci sunteti, probabil, familiarizat cu DoubleTwist, o aplicație care vă permite să partajati liste de redare iTunes, clipuri video și fotografii, fără fir. Acum cu aplicatia Air Record lansata in luna ianuarie 2014 puteti de asemenea sa si salvati melodii sau posturi de radio de pe iTunes pe Android.

Airplay-Recorder-730x413

 

 

 

 

 

Pentru a putea face acest lucru, redati ceva din iTunes de pe Mac sau de pe PC-ul dvs., apoi selectați “dT Recorder” din lista de dispozitive AirPlay.

Google Play – AirRecord

Spill

Spill, un așa-numit “motor de empatie”, care permite elevilor sa împărtășească anonim problemele lor cu alte persoane, în scopul de a primi sfaturi, a lansat primele aplicații mobile în ultima lună.

spill

 

 

 

 

 

 

Deși destinate pentru tipurile obișnuite de probleme ale copiilor aflati in scoala și colegiu (de stres, relatii, probleme cu colegii de cameră, probleme personale, etc), aceasta aplicatie a fost, de asemenea, folosita pentru a ajuta studentii cu probleme grave sa intre in legatura cu personal calificat pentru ca acestia sa depaseasca acesta perioada de criza in care se aflau, deși compania subliniază că acesta aplicatie nu a fost proiectata cu acest scop.

Google Play – Spill

Level [doar in SUA]

Lansat initial in octombrie doar pentru iOS, a fost lansat luna trecuta si pentru Android.

Preia date direct din contul dumneavoastra bancar pentru a furniza măsurători în timp real asupra cheltuielilor dvs., a economiilor și a situatiei financiare generale .

level

 

 

 

 

Aplicatia Level analizează în mod automat și calculează venitul total al unui utilizator,facturi curente și economii recomandate în fiecare lună. Bazat pe acest lucru, acesta oferă echilibrul financiar defalcat în funcție de zi, săptămână și lună. Și de fiecare dată când o tranzacție este completă, aceste numere sunt actualizate în mod corespunzător.

Google Play – Level

Line Whoscall

Line, compania de aplicatii de chat  cu peste 300 de milioane de utilizatori înregistrați, a lansat luna trecutao aplicatie de identificare apel numit Line Whoscall , conceputa pentru a ajuta utilizatorii sa blocheze apelurile nedorite. Este, în esență, o versiune rebranduita a unei aplicatii dezvoltata de Gogolook, aceasta din urma fiind achizitionata in luna decembrie de catre compania taiwaneza Line.

Google Play – Line Whoscall

Glow

Cea mai noua aplicatie a co-fondatorului PAY PAL,  Max Levchin impreuna cu Mike Huang, face parte din domeniul de asistenta medicala si a fost lansata pe Android luna trecuta.

glow on android1glow on android 2

Aplicatia Glow ofera femeilor cunostintele de care au nevoie in planificarea viitorului, daca vor sa-si intemeieze o familie acum sau mai vor sa astepte cativa ani pentru a face asta, in timp ce se concentreaza asupra carierei.

Google Play – Glow Fertility & Ovulation

5by

5by, serviciul de recomandare filme achiziționate de către StumbleUpon în septembrie anul trecut, a lansat primele sale aplicații mobile pe Android luna trecuta.

5by

 

 

 

 

 

Serviciul vă permite să începeți vizionarea de filme, sa faceti sugestii pe baza anumitor factori, inclusiv fata de momentul zilei și de ce starea de spirit in care va aflati (videos for… ‘Entertaining You’, ‘Showing Your Friends’, ‘In Transit’ etc), este de asemenea posibil aplicarea de filtre precum: sugestii video in functie de lungime – asa ca daca aveti timp doar pentru un video de două minute, acesta nu va sugera unul de 10 de minute.

Google Play – 5by

Groopic

Sa faceti o fotografie de grup poate fi dificil uneori – folosind camera frontală, aceasta de multe ori creează imagini de calitate slaba, în timp ce camera din spate necesită de obicei un număr mare de incercari pana sa obtineci ceva, de fundalul pozei nici nu mai vorbim.

Aplicatia Groopic are scopul de a rezolva această problemă, inclusiv a fotografulul din fiecare poza de grup pe care o face, utilizand o tehnologie care combină fotografiile. Acest lucru înseamnă ca nu mai este necesar sa cerem ajutorul altor persoane pentru a face fotografia de grup sau montarea unui trepied pentru a face asta.

Google Play – Groopic

Agent

Lansat inițial în noiembrie, Agent pentru Android nu este punct de vedere tehnic o aplicatie noua, dar în ultima lună a fost lansat gratuit si astfel îl vom include in aceasta lista. Agent sa dovedit a fi un serviciu foarte popular pentru automatizarea acțiunilor din viața de zi cu zi, și este de fapt o grupare de cinci aplicații într-una singură.

agags

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicatia Agent, dezvoltata de Kulveer Taggar, un absolvent de Y Combinator, care a vandut prima sa companie cu 5 milioane de dolari în 2008, servește pentru a conserva bateria, a trece telefonul pe silentios în timpul întâlnirilor, de a va aminti unde ați parcat masina, de a trimite auto-răspunsuri atunci când conduceti masina și de a permite numai apeluri sau  mesaje urgente atunci cand dormiti.

Google Play – Agent

Beats Music [doar in SUA]

Serviciul de streaming de muzică lansat de Dr. Dre, aplicatia Beats Music a fost lansata în SUA luna trecuta atat pentru Android cat si pentru iOS, și este concurenta aplicatiilor: Spotify, Rdio, Pandora și iTunes Radio.

Beats-220x391 beatss-220x391

 

 

 

 

 

 

 

 

Costand doar 9.99 dolari pe lună, aplicatia Beats Music servește pentru streaming nelimitat la catalogul său de mai mult de 20 de milioane de melodii. In afara de faptul ca aceasta ofera muzică și lasa utilizatorii să piesele cunoscute, aplicatia Beats Music ofera un serviciu prin care utilizatorii pot descoperii atat artisti cat si albume noi, de exemplu aplicatia intreaba utilizatorul ce gen de muzica prefera, apoi recomanda muzica si artisti in functie de gustul utilizatorului.

Google Play – Beats Music